Három nő bukott le hamis cigivel

KOMÁROM. Hamis, zárjegy nélküli cigarettát árusított az utcán az a három nő, akiket a komáromi városi rendőrök füleltek le. Több mint 120 csomag cigarettát sikerült lefoglalniuk.

2017-11-02 10.04.56

A közelmúltban sorozatosan érkeztek a lakossági bejelentések a városi rendőrségre, melyek szerint az Ister áruház környékén rendszeresen zárjegy nélküli dohányárut árulnak. Ezért a város rendőrei gyakrabban ellenőrizték a térséget és munkájuknak meg is lett a gyümölcse: október végén elfogták a középkorú L. Adriannát, aki a feketepiaci cigit árulta. 46 csomag hamis cigarettát találtak nála.

„November elején a hetes lakótelepen lévő rendelőintézet előtt a 32 éves Svetlana S. árulta a hamis dohánytermékeket. Nála 22 csomag női, vékonyszálú cigarettát találtunk“ – mondta el lapunknak Ujj Ernő, a komáromi városi rendőrség parancsnokhelyettese. „Ugyanezen a napon még egy 49 éves nőt sikerült kézre kerítenünk, aki viszont a Petőfi utcán árulta a hamis portékáját. A lefoglalt árut átadtuk a vámhivatal munkatársainak, akik tovább intézkednek az ügyekkel kapcsolatban“ – mondta a rendőrparancsnok-helyettes.

ssy

Top