Gyors és olcsó buszok Komáromból PozsonybaKomárom. December 13-tól magas kényelmi fokozatú buszok közlekednek majd Komárom és Pozsony között. Hétköznapokon négy-négy járattal utazhatunk a két város között oda-vissza, a hétvégén két-két járat közlekedik majd.

Az új járatokat a somorjai székhelyű DAKA utazási iroda üzemelteti. Minden buszban található toalett, elérhető ingyenes WiFi, van klimatizáció, két tévével, hűtőszekrénnyel vannak felszerelve, vásárolható kávé, tea, üdítők és bagettek is.

Munkanapokon reggel 6 órakor indul az első járat Komáromból Pozsonyba, hétvégén délelőtt 10 órakor. A járat 1 óra 40 perc alatt teszi majd meg az utat a két város között, azaz pontosan 2 perccel hamarabb, mint a gyorsvonat. Komárom és Pozsony között sehol nem áll meg.

Jegyek a bus.daka.sk, az amsbus.sk weboldalakon keresztül, illetve mobil applikáció segítségével is vásárolhatók, a sofőrnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Egy felnőtt menetjegy ára 2,99 euró, gyerekek, diákok, nyugdíjasok és egészségkárosult személyek kedvezményre jogosultak.

(d)

Top