Gyöngyhajú lány balladája – Omega musical Érsekújváron

Mindenkiben ott lakozik a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak megfelelő köntösbe kell azokat csomagolni. A Gyöngyhajú lány balladája a fiatal Kriszta (Kóbor Léna) felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton-part, a tó ősi mitikus legendáit „Trombitás Frédi” éjszakai „túravezetésével”.

Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

A műben többek közt olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék, a Nyári éjek asszonya vagy a Gyöngyhajú lány…

A szervezők, a KultúrKorzó és az United Fest szeretettel ajánlja az előadást mindenki figyelmébe, aki aktív energiákkal telve szeretne nosztalgiázni, egyben tisztelettel emlékezni Kóbor János „Meckyre”, Benkő Lászlóra és Mihály Tamásra, az Omega együttes legendás tagjaira, akik már az égi páholyból tekinthetnek le ránk.

Március 15-én, pénteken 19 órától az érsekújvári Millennium Sportcsarnokban láthatja a közönség ezt a nagyszerű, látványos, szívpezsdítő produkciót.

Jegyek még korlátozott számban kaphatók. Eladópontok: KultúrKorzó – Érsekújvár, Mihály bástya 4., 0905 413 623, Kovak Kultúrház – TIK információs iroda, Fő tér 7., 035/ 6445 303).

(d)

Top