Gyártási operátorokat keresnek

Szeptemberben folytatódnak a munkaerő toborzások, több állásinterjúra is sor kerül a komáromi munkaügyi hivatalban.

vyroba-tv

Szeptember 14-én 1 órától a komáromi munkaügyi hivatal kistermében toboroznak kézi fémmegmunkálókat győri munkavégzésre. 20 szabad helyre keresnek alkalmazottakat. Feltétel az inaslevél, de szakvégzettség nem szükséges, igény esetén betanítják az érdeklődőket. A munkavégzés három műszakban történik, a szállítást biztosítják. A bérezés óránként 4 euró, részvételi és teljesítmény bónuszt is fizetnek.

Szeptember 19-én 9:30-tól a nagyigmándi Plasticast keres gyártási operátorokat a kis ülésteremben. Legalább alapiskolai végzettség szükséges hozzá. A munka inkább nőknek ajánlott. A buszos közlekedést Nemesócsáról, Csallóközaranyosról és Komáromból biztosítják. Ugyanebben a teremben 10:30-tól a komáromi Paragon Solutions keres szintén gyártási operátorokat. Az autóbuszos közlekedést Bátorkesziről, Búcsról, Radványról, Hetényről, Izsáról, Karváról, Keszegfalváról, Komáromból, Madarról, Marcelházáról, Megyercsről, Patról, Perbetéről, Szentpéterről és Vágfüzesről biztosítják.

Szeptember 20-án 9 órától a galántai és a vedrődi Samsungba toboroznak gyártási operátorokat a kis ülésteremben. 30 szabad helyre keresnek munkaerőt. Feltétel a legalább alapiskolai végzettség vagy inaslevél. A munkavégzés 1,2 vagy három műszakban zajlik. Főszezonban bónuszt adnak: októberben 120 eurót, novemberben 150 eurót. A közlekedést Marcelházáról, Komáromból, keszegfalváról, Gútáról, Ógyalláról, Vékről, Ímelyről, Naszvadról, Ifjúságfalváról biztosítják.

sza

Top