Fonográf Fesztivál korlátozásokkal

Komárom. Mivel a legfrissebb járványügyi előírások ezt már lehetővé teszik, december 3-tól december 6-ig immár 9. alkalommal rendezik meg a minőségi zene seregszemléjét, a Fonográf Fesztivált. Most kizárólag komáromi helyszíneken lesznek koncertek, a Kassára, Fülekre és Somorjára tervezett műsort jövő márciusban szeretnék pótolni.

December 3-án a Parno Graszt, autentikus cigányzenét játszó zenekar koncertjével indul a fesztivál a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ nagytermében, majd másnap, december 4-én 17.00 órától a Pósfa zenekar, 19.00 órától pedig Vadkerti Imre és barátai (Sipos Dávid, Bertók István, Lakatos Róbert) ugyanitt lépnek színpadra.

December 5-én a Tiszti Pavilon dísztermében folytatódik a fesztivál, fellép Agócs Gergely és a Parapács zenekar.

A zenei seregszemle kínálata a zárónapon a legsűrűbb. December 6-án 10.30-tól Paár Julianna: Kerekerdő című gyerekkoncertjét tekinthetik meg az érdeklődők – a rendkívüli helyzet miatt online formában az Egressy Béni Városi Művelődési Központ és a Fonográf Fesztivál Facebook oldalán. 16.00 órától az Ötödik Évszak zenekar már „élőben” játszik a Tiszti Pavilonban, este 18.00 órakor pedig záróakkordként Lakatos Róbert és barátai (Stano Palúch, Marcel Comendant, Hanusz Zoltán, Rigó Jancsi) lépnek színre.

Jegyek elővételben az Egressy Béni Városi Művelődési Központ honlapján, illetve a koncertek előtt egy órával a helyszínen kaphatók.

(d)

Top