Főként operátorokat keresnek

Ismét állásinterjúkra kerül sor a komáromi munkaügyi hivatalban. Főként magyarországi állásajánlatokról van szó, de a Komáromtól 125 kilométerre lévő lozornói ipari parkba is több pozícióba toboroznak munkásokat.

operator

Az alábbi állásinterjúk mindegyikére a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületének első emeletén kerül sor – vagy a 121-es számú teremben, vagy a nagy ülésteremben. A magyarországi ajánlatoknál a magyar nyelv ismerete feltétel.

Július 13-án, hétfőn 9 órától kezdődik és 15 óráig tart majd az oroszlányi Borgwarner állásinterjúra. A négy fordulós toborzás során gyártási operátorokat és marósokat keresnek. Feltétel a pontosság, az operátori munkakörben szerzett tapasztalat. A munkáltató Bátorkesziről, Madarról, Marcelházáról, Búcsról és Ógyalláról biztosítja a dolgozók szállítását az oroszlányi üzembe.

Egy nappal később, július 14-én10 órától gyártási operátorokat és kárpitosokat toboroz a Manpower állásközvetítő cég a lozornói Faurecia Slovakia Kft. (Pozsonyhoz közeli munkavégzés, Komáromtól 125 kilométerre) számára. Egy órával később – 11 órától – logisztikai operátorokat és targoncavezetőket is keresnek ugyanezen cégnek. A termelés 4 műszakban folyik, az órabér 3,77 eurótól kezdődik, külön jutalmazás hétvégén és ünnepnapon, étkezési jegyek, illetve szálláslehetőség biztosított. Összesen 30 alkalmazottat keresnek a lozornói ipari parkban található gyárba.

Július 16-án 9 órától a Labor Creditor Kft. állásinterjújára kerül sor. Dél-komáromi munkavégzésre toboroznak gyártási operátorokat, összesen 40 dolgozót. Az utaztatást Komáromból és környékéről biztosítják.

Ugyancsak július 16-án, de 13 órától toboroz minőségellenőröket a QSR24h Hungary Kft. magyarországi helyszínekre – Biatorbágyra, továbbá Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Fejér megyékbe. A munkvégzés 3 műszakos, a munkáltató biztosítja az ingyenes utaztatást, de feltétel a B kategóriás jogosítvány is. A jelentkezőket arra kérik, juttassák el magyar nyelvű önéletrajzukat a d.nagy@qsr24h.hu e-mail címre.

A következő héten, július 21-én, kedden 10 órától ismét a lozornói ipari parkba keresnek munkaerőt, mégpedig minőségellenőröket. A McROY Slovakia Rt. összesen 10 személyt venne fel, feltétel a középszintű tanulmányok befejezése. Tizenkét órás, nappali és éjjeli műszakokban történő munkavégzésről van szó, az órabér 3,50 és 4,50 között mozog, a szállás biztosított. A jelentkezőktől szlovák nyelvű önéletrajzot kérnek.

Július 28-án 10 órától kerül sor a BIOPELL SK vállalat állásinterjújára, melynek során mezőgazdasági munkásokat toboroznak – 6 főt – zöldállási (Ógyalla) munkavégzésre, szeptember 1-jei kezdéssel.

(cs)

Top