Finom borok, ínyencségek és hatalmas buli hétvégén a Madari Bor- és Gasztrokorzón

2017. szeptember 29-30-a között kerül megrendezésre a MADARI BOR- ÉS GASZTROKORZÓ. Finom madari és környékbeli borok, tíz ország gasztronómiai különlegességei, egész napos családi programok, kézműves vásár, valamint többek közt DEMJÉN FERENC, CHARLIE és KIS GRÓFO várja az érdeklődőket.

madar1

A kevesebb mint 1500 lelket számláló településen minden adott egy ilyen esemény megrendezéséhez: több mint 250 működő pincét tartanak nyilván a faluban, a szőlőültetvényekkel és pincékkel körülölelt, hangulatos Sutyú-völgy pedig ideális helyszíne egy eszem-iszom, dínom-dánomnak.

A Madari Bor- és Gasztrokorzó ideje alatt 25 helyi borász nyitott pincéjét járhatjuk körül, emellett megkóstolhatjuk 20 közelebbi-távolabbi vidék borait is. Ami a gasztronómiát illeti, 10 ország konyhájának ételkülönlegességeit (például szerb, orosz, német, lengyel, cseh, szlovák, magyar) ízlelhetjük.

madar4

PÉNTEKEN a mulatós zenéé lesz a főszerep: a színpadon egy hatalmas felvidéki mulatós show keretében fellép Mészáros Tamás, a Hídvégi Band, Sissy és Sanci, Vivien, Rigó Mónika. Utánuk következik Josh, az ismert 3+2 együttes, végül KIS GRÓFO ad fergeteges mulatós partyt. Utána kifulladásig a Party Time Zenekar szolgáltatja a talpalávalót.

SZOMBATON a Családi udvar már délelőttől várja a gyerekeket. Szórakozhatnak régi Chaplin filmeken, táncolhatnak az Iszkiri zenekar zenéjére. Ezután, egy kis pihenő gyanánt, elmerenghetnek Lúdas Matyi történetén,hogy aztán Bergengóc-Zenegóc nevezetű zenés műsoron ismét kitombolhassák magukat. Ezen kívül lesz Csigafuttató verseny és Sumo bajnokság is. Ezen kívül a helyi és győri modellező klub tagjai tartanak látványos légi bemutatót Repülőnap címen.

A felnőtteket az Othello színpadon az Eminent, az Arizóna együttes, az Elán Forever várja. Este 19:00 órától a TNT ad élő nagykoncertet. A Madari Bor- és Gasztrokorzó sztárvendége DEMJÉN FERENC, aki vendégével, CHARLIE-val együtt ad élő nagykoncertet a legnagyobb slágerekkel (Szerelemvonat , Sajtból van a Hold, Hogyan tudnék élni nélküled, Jég dupla whiskyvel, Nézz az ég felé). A bulit a Miss Funk & Wonderband zárja.

A Madari Bor- és Gasztrokorzót a szombati kézműves- és általános vásár teszi teljessé.

madar8

Jegyek elővételben kaphatók a Madari községi hivatalban illetve online a www.borkorzo.sk honlapon.

A legfrissebb információkért kövessék a rendezvény Facebook oldalát: https://www.facebook.com/madaribor/

Top