Évet zártak a Jókaisok

A Jókai Mór Alapiskola múlt kedden tartotta meg hagyományos ünnepi évzáróját a komáromi VMK épületében. Az iskolától megszokott színvonalas bemutatókat produkáltak.

Az ünnepi műsort a Kicsinyek Kórusa indította, akik komáromi népdalokat adtak elő, majd ezt követően Fekete Lujza prózamondását hallgathatták meg a jelenlevők. A folytatásban ismét énekszó csendült fel, méghozzá a Nagyok Kórusa prezentálásában. Utána a legkisebbek vették birtokukba a színpadot, akik kellemes meglepetést okoztak a VMK közönségének. A műsor további részében Csiba Emese és Csiba Hajnalka hangszerszólóval szórakoztatták a publikumot, Stirber Bianka prózával kedveskedett, majd az iskola gimnasztikai szakkörének tanulói következtek. Hübsch Miklós V. B osztályos tanuló egy verssel járult hozzá az ünnepi műsor színvonalához, mint ahogy Gaál Eszter Veronika is, akinek zongorajátékát csodálhatta meg a nagyérdemű.

jokai
A Jókai Mór Alapiskolában már hagyománnyá vált, hogy a búcsúzó kilencedikesek köszöntik szüleiket, ez most is így történt. Ezután léptek színpadra a harmadik és negyedik évfolyam tanulói, akik zenés népi gyermekjátékot mutattak be, majd a műsor végén a kilencedikesek közös tánca, a palotás zárta a tanévzáró ünnepséget.

jokai13
Pint Sándor

Top