Érkezik az 5. komáromi Cage Fighting gála

Jó hír a küzdősportok szerelmeseinek, hogy november 10-én este 18 órakor a komáromi sportcsarnokban felállított ketrec ismét a kőkemény harcosoké, a nézőtér pedig a szurkoló közönségé lesz.

44930317_10161018334000162_3752838747029241856_n

A szervezők Szlovákia, Magyarország, Csehország, Montenegró és Ausztria válogatott bunyós csapatát hozzák el, ráadásul kiemelkedő Európa-bajnoki győzelmek birtokosai is harcba szállnak. „Négy teltházas gálát rendeztünk már a komáromi Wolf Fight Club szervezésében, és évről évre igyekszünk emelni a színvonalat. Európa szinten kiváló harcosokkal, az eddigieknél még színvonalasabb profi és amatőr meccsekkel készülünk. A hat órai kapunyitástól kezdve 3 amatőr összecsapást, éjjel tizenegyig bezárólag pedig további 5 amatőr és 8 profi mérkőzést kínálunk az érdeklődőknek” – mondták el Farkas Péter és Veselý Tamás szervezők.

Az est főszervezői a kezdők számára is megadják a lehetőséget a bemutatkozásra. „Így próbáljuk segíteni a fiatal tehetségeket. A két éve nálunk az oktagonba lépő Fábián Melinda például azóta már a hivatalos UFC meccseiben képviselteti magát” – tudtuk meg a szervező párostól.

A Wolf Fight Club három komáromi fiatalt is indít Kedro Nikolas (sajnos ő mégsem tudja vállalni a meccset, helyette Roman Sekereš lép ketrecbe), Kurina Denisz és Nagy Arnold személyében, de a helyiek Kádár Filipért is izgulhatnak, aki Szayka Kempo Dojo felkészítésével lép a ketrecbe. „Aki kedveli a boksz, a thaiboksz, a jiu jitsu, a grappling vagy a birkózás bármely ágazatát, annak tökéletes programmal szolgálhatunk, hiszen itt egy helyen megkapja mindazt az élményt, amelyet a küzdősportok nyújtanak. Sőt, még ennél is többet szeretnénk nyújtani”. A gálán részt vesznek a szlovák MMA nagyjai is: Végh Attila, a bősi származású Bellator bajnok, Iljia Skondrič, aki felkészítő edzőként is erősíti a mezőnyt, Buchinger Iván, az M1 Global bajnoka, Boráros Gábor, Tomáš Deák, valamint Bárdosi Sándor Európa- és junior világbajnok birkózó.

A szervező csapat olyannyira igyekszik visszaadni a televíziók által is közvetített bajnokságok hangulatát, hogy a VIP szektorban a környék legszínvonalasabb versenyen kínált svédasztalos vacsorájával, tökéletes rálátással, bor és alkoholmentes italok társaságában kínálnak további exkluzív lehetőséget a közönség számára. A komáromi sportcsarnokban 350 VIP és 900 lelátói jegy áll rendelkezésre, tehát a belépők száma korlátozott. Érdemes mihamarabb elővételben gondolkodni (tribün-jegy már 10 eurótól kapható, a VIP jegy 45Euró/fő) és ellátogatni a predpredaj.sk weboldalra, vagy a T-Com komáromi irodájába.

„Éld át a valódi füstös, zenés, ringbe lépő harcosok bevonulását, hallgasd meg Tóth Károly színész buzdító felkonferálásait, élvezd a 7,5 m méretű ketrecben zajló küzdelmeket, kövesd a történéseket 20 négyzetméteres LED-falon, figyeld Roland Čambal vezető bíró játékvezetését, lesd a csinos ring lányok menetek közötti körbejárását és szurkold végig az estét!” – üzenik a szervezők.

A gazdag program a mérkőzések után sem ér véget. A harcművészetek szerelmeseit afterparty, fotózkodás és autogramosztás várja a Castellóban, ahol a VIP jeggyel rendelkezők számára ingyenes, a tribünös jegy birtokában pedig kedvezményes lesz a belépés.

-d-

Top