Egyre népszerűbb a Dunakorzó

A természet és a tér szépsége, a rendezvény vidám, nosztalgikus hangulata az idén is várta a Duna mindkét oldaláról idelátogatókat. A kikapcsolódás mellett a Dunakorzó az őstermelők egészséges házi termékeket kináló piacával bővült. A kézművesek is megjelentek egyedi portékáikkal.

A május elsejei műsorban fellépett a Pármaton zenekar, az Iringó Táncstúdió tagjai, a karvai hagyományőrzők, a fűri Nosztalgia női énekkar, Gyurgyovics Sándor énekes és Lucky Mike szájharmonikás. A május elsejei felidézések mellett nem hiányoztak a remek gasztronómiai különlegességek sem.

Dunakorzó

A polgármester és az önkormányzat azt szeretné, hogy a helyiek magukénak érezzék a falu új főterét és a felújított Duna-parti sétányt. „Változatos és érdekes rendezvényekkel szeretnénk ideszoktatni a helyieket. Olyan pezsgő kulturális életet akarunk idevarázsolni, ami Karvára vonzza a régió lakosait is. Minden hónapra tervezünk olyan akciót, ahol felelevenítjük a 20. század legendás korszakait“ – mondta el lapunknak Duka Gábor polgármester.

Az aktuális programok mindig megtalálhatóak a Dunakorzó Facebook oldalán.

(miriak)

Top