December 27-én Brünnben csúcsosodik ki a legismertebb boksz show!

Már ebben a hónapban megismerjük a fight night challenge 3 celebrendezvény győzteseit!

A boksz és a minőségi show rajongói már december 27-én élvezhetik a sikeres és egyedülálló Fight Night Challenge harmadik gáláját. A Brünnben és Pozsonyban megvalósított rendezvényeket követően ismét a varázslatos Zoner BOBYHALL szolgál helyszínül, ahol a ringbe olyan ismert arcok lépnek, mint Aless rappernő, Dominika Mirgová énekesnő, a világszerte elismert dobos, Martin Valihora, vagy Erik Tresor és Patrik „Rytmus” Vrbovský rapperek! Ez utóbbi ellenfele a sikeres zenész, rapper és egykori labdarúgó egy személyben, Széki „Curtis” Attila lesz.

Rytmus és Curtis január 19-én, hétfőn Komáromban, a Game World Európa Kaszinóban tartott közös sajtótájékoztatót.

Curtis számára ez új kihívás lesz az életében. Ő maga árulta el, hogy szerette volna a bokszot versenyszerűen is kipróbálni egy olyan valakivel szemben, aki hozzá hasonlóan szintén nem bokszoló és a nevének súlya van. Rytmus a saját hobbi-karrierje keretében már három meccsen vett részt. Először Marpo, a tapasztalt rapper állt ki ellene, majd az MMA-harcos Boráros Gábor, utoljára pedig gond nélkül győzött Moloch rapperrel szemben. „Számomra ez a mérkőzés egy következő kihívás. Annyiban lesz más, mint a többi, hogy az ellenfél nehézsúlyú, elég magas srác. Ez egy új tapasztalat lesz számomra is. Arra törekszem, hogy jó fizikai és szellemi kondícióban legyek, hisz mi másról is szólhat a hobbi bokszolás” – fejtette ki a negyedik mérkőzése előtt Rytmus.

A rendezvény az első női celeb mérkőzésnek köszönhetően történelmet ír, mivel ilyesmire tájainkon még nem került sor. Ugyanis Aless rappernő kiáll az énekesnő Dominika Mirgová ellen. Ráadásul a múltban néhány csípős megjegyzést is váltottak egymás között, így ez egy speciális töltetű mérkőzés lehet.

A tornán profi ökölvívók és többszörös szlovák bajnokok is részt vesznek, mint Erik Tlkanec, Michal Plesník és Tommy Zold. A cseh színeket a kick-box legenda Tomáš Hron képviseli, akit első bokszharcában az első Oktagon MMA-bajnok Michal Martínek fog tesztelni. Alex Cverna elfogadta a közel 50 kilogrammal könnyebb és a Szlovákia bokszbajnoka címet viselő Michal Zátorský kihívását, így a hasonló projektek történetében a legnagyobb súlykülönbséggel szállnak ringbe. Ne hagyja ki az FNC3-at, amikor a rendezvény visszatér a varázslatos Zoner BOBYHALL-ba már december 27-én!

És hogyan nézhető a Fight Night Challenge 3 élőben otthon?

Az egész eseményt PPV-n (pay per view) keresztül kényelmesen élvezheti akár otthonából is! Miről van szó? A pay per view / PPV egyfajta fizetős TV vagy webes közvetítés szolgáltatás, amely lehetővé teszi a néző számára, hogy fizessen az egyes események megtekintéséért magántelevíziós sugárzáson keresztül. Tehát az első lépés a regisztráció a www.fightnightchallenge.eu oldalon, ahol a sikeres regisztráció után lehetőséget kap az élő közvetítés megvásárlására, és ezt hívják PPV-nek. Ezt követően megkapja a fontos kódot, és ettől függ, hogy élőben nézi-e ezt a közvetítést. Miután megkapta a kódot, az esemény napján bemásolja azt abba a mezőbe, amely elsőként jelenik meg a www.fightnightchallenge.eu oldalon. A PPV-be való belépés bevezető ára 10,90 €.

FNC3 mérkőzések (ökölvívás):

Rytmus vs. Curtis

Flexking vs. Baron

Dominika Mirgová vs. Aless

Erik Tressor vs. Martin Valihora

Marek Bartl vs. Robo Pukač

Erik Tlkanec vs. Michal Plesník

Tomáš Hron vs. Michal Martínek

Alex Cverna vs. Michal Zátorský

Tommy Zold vs. Marián Mišalko

David Zold vs. Dodo Koller

(x)

Top