Családok futottak a csicsói majálison

Hagyományteremtés céljából május 1-jén került megrendezésre Csicsón a falu főterén majális keretében az első családi futás, melyhez minden futó egy „Csicsó szeretlek” feliratú pólót kapott ajándékba.

A futásra több mint 50-en neveztek be, még a közeli falukból is voltak résztvevők. A legkisebb sportoló a hároméves Terdy Jázmin, a legidősebb pedig László Árpád alistáli futó volt, aki az idén tölti be a 74. életévét. Árpi Bácsi egyébként is neves csallóközi futó, aki több félmaratoni távon is részt vett. A Veér-Tóth család teljes létszámban lefutotta a kijelölt távot, de futottak anyukák és nagymamák is unokáikkal és gyermekeikkel együtt. A sportrendezvényt az Oucha fúvós-zenekar színvonalas koncertje és a nemes-ócsai mazsorettek fellépése követte.

csicso
Délben a „Csicsói bukti” sütőverseny kiértékelése tette színesebbé a májusi forgatagot. A rendezvény szervezését Androvics Adrianna és Bödők Károly biztosította, valamint a Csicsói Barátok Polgári Társulás és számos helyi vállalkozó és lakos támogatta.

Bödők Károly

Top