Bátorkeszi legszebb udvara

A község Önkormányzata pályázatot hirdetett „A legszebb virágos előkert, erkély és ablak” címek elnyerésére, melynek célja a lakókörnyezet ápolása, szépítése és a környezettudatos szemlélet erősítése.

„Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! A szép virágos udvar szemet gyönyörködtető, megnyugvást nyújt a kertésznek. Tudván azonban, hogy mennyi munka van egy szép, rendezett udvar, kert kialakítása során, a község képviselő-testülete elindított egy kezdeményezést, amely célja, hogy a településen lévő legszebb  virágoskerteket elismerésben részesítsék“ – mondta Labancz Roland polgármester a pályázat kiértékelésekor. Majd így folytatta: „A ház szerves része a kert, mely hozzájárul a minőségi időtöltéshez, munka után, a hétvégéken és a pihenőnapokon. Fontos, hogy mindig ápolt és gondozott legyen, emellett meghatározza a ház arculatát, és jellemrajzként pedig az ember tükre is lehet“.

batorkesziudvarA legszebb udvar Bátorkeszin.

A pályázatra 9 kiskert-tulajdonos nevezett be. A bírálóbizottság kihirdette a verseny végeredményét. Díjazottak lettek: Silling Enikő, Bottyán Valéria és Miriák Ilona kiskertjei.

Kép és szöveg: miriák

Top