Álláskeresők, figyelem!

Idén is zajlanak a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal égisze alatt szervezett állásinterjúk. Tömegesen a környékbeli magyarországi gyárakba toboroznak, de járásbeli szabad munkahelyek is akadnak. Egy kivételtől eltekintve mindegyik állásinterjúra a komáromi munkaügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületében kerül sor.

felulre2

Január 26-án három magyarországi gyárba is toboroz dolgozókat az ADDECO állásközvetítő ügynökség. Délelőtt 9.30-tól a Plasticast nagyigmándi gyárába toboroznak gyártási operátorokat, 10.30-tól pedig operátorokat és marósokat a Paragon Solutions dél-komáromi üzemébe és a BorgWarner oroszlányi gyárába.

A nagyigmándi munkahely elsősorban nőknek ajánlott, a dolgozók szállítása Keszegfalváról, Martosról, Csallóközaranyosról és Komáromból biztosított. A dél-komáromi gyárba Bátorkeszi, Búcs, Dunaradvány, Hetény, Izsa, Karva, Keszegfalva, Komárom, Madar, Marcelháza, Megyercs, Pat, Perbete, Szentpéter, Vágfüzes érintésével jár a céges busz. Az oroszlányi munkahelyre pedig Bátorkeszin, Madaron, Marcelházán, Gyulamajoron és Komáromon keresztül szállítják a dolgozókat.

Február 3-án 10 órától a Pannonjob Kft. állásközvetítő is toboroz oroszlányi munkahelyre, operátor és marós munkakörbe – a céges buszok a fentebb említett települések érintésével közlekednek Oroszlányba.

Február 10-én 9.30-tól egy harmadik magyarországi közvetítő ügynökség, a Prohuman 2004 Kft. is gyártási operátorokat toboroz Oroszlányba, Tatabányára és Dél-Komáromba. A dolgozókat szállító autóbuszok Komárom, Izsa, Pat, Virt, Hetény, Marcelháza, Šrobárová, Madar és Bátorkeszi érintésével közlekednek. Az összes magyarországi állásajánlatnál feltétel a jó magyar nyelvtudás, illetve a pontosság, precizitás.

Néhány komáromi és gútai munkahely

Nemcsak a környékbeli magyarországi gyárakba keresnek dolgozókat, néhány járásbeli munkáltató is tart állásinterjúkat, igaz, itt csak egy-két szabad munkahely betöltésére. Január 25-én 9 órától például takarítónőt keresnek komáromi munkavégzésre – 50 év feletti, legalább 2 éve munkanélküli nők jelentkezését várják.

Január 27-én 9 órától a komáromi Ispotály utcai idősek otthonába keresnek ápolókat, ápolónőket, összesen 2 főt. Feltétel az elvégzett ápolói kurzus, az egészségügyi igazolvány és a tapasztalat előny. Előbb határozott idejű munkaszerződést kínálnak, amely a későbbiekben határozatlan idejűre módosítható.

Január 30-án a munkaügyi hivatal gútai épületében (figyelem, ez az egyetlen kivétel, a többi állásinterjúra Komáromban kerül sor) toboroznak gútai vendéglátóhelyre pincért/pincérnőt (13 órától) és szakácsot (14 órától). Mindkét esetben feltétel a szakirányú középiskolai végzettség, illetve a 2 éves tapasztalat. Előbbi pozícióban bruttó 600 eurót, utóbbiban bruttó 1000 euró havi bért kínálnak.

Január 31-én 10 órától és 11 órától a HAPEKO vállalat 2 fő munkaerőt venne fel gútai pékségükbe, illetve takarítónőt ugyanide. Előbbi esetben minimális követelmény az inaslevél, illetve az élelmiszeripari munkavégzésre feljogosító egészségügyi igazolvány megléte. Ez utóbbi a takarítónőnél is feltétel, tapasztalat viszont egyik pozícióban sem szükséges.

További részletek és munkalehetőségek a komáromi munkaügyi hivatal honlapján.

(d)

Top