Állásinterjúk a munkaügyi hivatalbanKOMÁROM. Január végén és február elején is több olyan állásinterjúra kerül sor Komáromban, ahol gyári munkára toboroznak munkaerőt. A legvonzóbb a dél-komáromi munka lehet, ám itt egyelőre csak fél évre kínálnak állást. Tatabányára, valamint a Galántai és a Nagytapolcsányi járásba is keresnek munkásokat.

mot

Az alábbi állásinterjúk mindegyikére a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületének első emeletén kerül sor. A magyarországi ajánlatoknál a magyar nyelv ismerete feltétel.

Január 26-án, kedden 10:30-tól a Motivating Graphics dél-komáromi üzemébe toboroz gyártási operátorokat a HR Consulting International. Összesen 80 szabad munkahely vár betöltésre, az alkalmazottakat fél évre vennék fel. A munkavégzés három 8 órás műszakban történik. Az ingyenes buszos közlekedést Búcsról, Bátorkesziről, Madarról, Hetényről, Perbetéről, Szentpéterről és Komáromból biztosítja a munkáltató.

Február 2-án, kedden 10 órától a pozsonyi Human Energy Agency állásinterjújára kerül sor. Összesen 20 munkavállalót keresnek operátor, csomagoló, segédmunkaerő, minőségellenőr, targoncakezelő-raktáros pozíciókra. A felsorolt munkahelyek három galántai járásbeli településen várnak betöltésre: Alsószerdahelyen (Dolná Streda), Diószegen (Sládkovičovo) és Szereden (Sereď). Szállást biztosít a munkáltató, azonban utazást egyelőre nem – ez utóbbi az érdeklődők számától függ.

Február 3-án, szerdán 9 órától az Energy Power Kft. munkaerőközvetítő keres operátorokat tatabányai gyári munkára. Feltétel a középiskolai végzettség. Ingyenes buszjáratokat biztosítanak Gútáról, Keszegfalváról, Bajcsról, Ógyalláról, Szentpéterről, Hetényről, Perbetéről és Komáromból. Két órával később, 11 órától ugyancsak tatabányai gyári munkára keres jelentkezőket az említett ügynökség. Inkább nőknek ajánlott munkáról van szó. Az ingyenes buszos utaztatást a járás nyugati feléből, Komáromból, Őrsújfaluról, Csallóközaranyosról, Nemesócsáról, Tanyról, Kolozsnémáról, Ekelről, Gellérről és Nagykesziről tervezik.

Február 10-én, 10 órától a nagytapolcsányi járásbeli Nyitrakorosra (Krušovce) toboroz munkaerőt a Transfer International Staff. Gyártási operátorokat és raktárosokat vennének fel, 10-10 főt. A Nagytapolcsányhoz közeli gyárban autólámpákat gyártanak, a szállás biztosított.

(d)

Top