Ajándékozzon élményt a Dunamente ízeivel!

Karácsony közeledtével nagyon sokaknak okoz fejtörést, mivel is örvendeztessék meg szeretteiket, mit tegyenek a fa alá: aminek a megajándékozott is őszintén örülne, ami nem landol szinte azonnal egy szekrény mélyén, ami egyedi, ami igazi meglepetés!

Az ilyenkor ránk zúduló árudömpingből nem könnyű kiválasztani azokat, amelyek valódi értéket képviselnek, amelyek nem okoznak csalódást. A Dunamente helyi termékek egészen biztosan ebbe a kategóriába tartoznak. Megvásárlásukkal ráadásul a régió termelőit, kisvállalkozóit is támogathatjuk. Azokat, akik itt helyben teremtenek értékeket, és akikre hosszú távon akár a régió gasztroturizmusa is épülhet. Hiszen a környezeti szépségek, az épített és a természeti örökség felkínálása mellett legalább annyira fontos az, hogy az idelátogató turisták az adott térség egyedi ízeit is felfedezzék.

dunamente_xmas

A Komáromi Információs Központban (Klapka tér) 9 régióbeli termelő termékei vásárolhatóak meg, mégpedig ajándékcsomagolásban, tetszés szerinti összeállításban.

„A hozzánk betérő érdeklődőknek szívesen segítünk összeállítani a legmegfelelőbb ajándékcsomagot, hiszen valószínűleg más-más kerül a férfiaknak, a hölgyeknek, a fiatalabbaknak, az idősebbeknek szánt csomagba. Mindenkinek tudunk az ízlésének megfelelőt kínálni” – árulta el Rásky Friderika irodavezető. Aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a csomagok összeállítása a megrendelést követően a kiválasztott termékek elérhetőségének függvényében akár több napot is igénybe vehet. Érdemes tehát időben betérni a Komáromi Információs Központba, és megrendelni az ajándékcsomagokat. Hogy aztán karácsonykor közösen élvezhessük szeretteinkkel a Dunamente kiváló ízeit!


De mi is kerülhet a díszdobozokba?

 

• A pati mákkirályság, a Pemak mákból készült termékei,

• a búcsi Fodor Méhészet különleges gyógynövényes mézei,

• a komáromi Maja Planet környezettudatos csomagolókendői,

• a komáromi Pajor Méhészet mézei, mézből készült termékei,

• a naszvadi Chilli Slovakia Manufaktúra házi készítésű chili szószai,

• a komáromi Chocomaze csokoládékülönlegességei,

• a komáromi Green Plantation frissen pörkölt kávéi,

• a karvai AF Manufaktúra lekvárjai, zakuszkái, gyümölcsborai és homoktövis termékei,

• a komáromi I can spice különféle fűszerei.


KIK Iroda, Klapka tér, Komárom

+421 948 830 202

marketing@podunajsko.com


(X)

Top