A természet és a méhek erejével: Hatékony bőrápolás a QueenBee minőségi natúrkozmetikumokkal

A komáromi székhelyű, organikus és természetes kozmetikumokat fejlesztő és gyártó QueenBee Slovensko 2019 elején kezdte meg működését. Az érzékeny valamint problémás bőr kezelésére is rendkívül hatékony termékek valódi különlegessége a mézben rejlik, mely valamennyi termék alapvető alkotóeleme. 

A QueenBee vállalkozást működtető Mgr. Adrienn Amzlerová saját bőrbetegségére kereste évekkel ezelőtt a megoldást. Több sikertelen próbálkozás azonban abba az irányba terelte, hogy saját kozmetikai termékek létrehozására is kísérletet tett. “A natúrkozmetika világába egy ekcémás betegség kapcsán kerültem közelebbi kapcsolatba, mikor már minden lehetséges gyógymódot kipróbáltam, amelyekkel ugyan rövid időre enyhíthettem a tüneteket, de teljesen eltüntetni nem sikerült és újra visszatért egyre nagyobb terjedelemben a fájdalmas és égő érzés. Ez idő tájt kezdtem elmélyedni a természetes gyógymódok és gyógynövények tanulmányozásában. Bejelentkeztem különböző tanfolyamokra, elsajátítottam a kozmetikumtervezés és -készítés fortélyait és egy vegyésznő segítségével sikerült kifejlesztenem egy olyan kozmetikumot, ami segített teljesen eltüntetni és tünetmentessé tenni betegségem. Elkezdtem készíteni olyan ismerőseim számára is, akik hasonló bőrbetegségekkel küzdenek. Idővel pedig ők is visszaigazolták, hogy használ a termék” – mesélt a kezdetekről Adrienn. 

A QueenBee termékek kiváló minőségű és BIO összetevői között egy igazi különlegességet is találhatunk. Valamennyi kozmetikumban megtalálható ugyanis hatóanyagként a méz, mely ráadásul Adriennék családi méhfarmjáról származik. “Van egy családi méhfarmunk „Happy Bee Farm”, vannak méheink környezetvédelmi területen is a hegyekben, ahol ökológiai mezőgazdaságot végzünk, valamint itt, a környéken is. A méhészkedésbe egyébként páromon keresztül csöppentem bele, még évekkel ezelőtt. Ha időm engedi, szívesen járok vele és segítek neki, ahol tudok. Miután pedig tisztában voltam vele, mennyi jótékony hatása van a méznek, mondhatni, adta magát, hogy saját kozmetikumaimba is belekerüljön a méz, mint fő összetevő. Ezért is kapta a vállalkozás a QueenBee nevet, ami magyarul méhkirálynőt jelent” – mondta Adrienn a méhekkel való kapcsolatáról. A termékekbe került méz ugyanis, ahogy tőle megtudtuk, számos antioxidánst tartalmaz, könnyen felszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, antibakteriális és regeneráló hatású, gyulladás csökkentő, támogatja a bőr vízfelvevő és megtartó képességét, ezáltal fokozva a bőr hidratáltságát.

Miután pedig a QueenBee kozmetikumokban kiemelt jelentősége van a természetességnek, Adrienn a szintetikus kozmetikai termékekben használt összetevőket is igyekszik egy-egy hasonló, ám organikus hozzávalóra cserélni. “Termékeim teljes egészében természetes és magas hatóanyag koncentrációval rendelkező összetevőkből, növényi kivonatokból, hidegen sajtolt BIO olajokból, virágvizekből tevődnek össze. Nem tartalmaznak mesterséges illat- és színezőanyagokat, mégis kiváló illatuk van. Valamint PEG, SLS, SLES, szilikon, parabén, paraffin, pálmaolaj es kőolajszármazékoktól mentes, teljesen bőr- és környezetbarát kozmetikumok” – mesélt a saját termékeit alkotó összetevőkről.

Adrienn saját fejlesztésű kozmetikumait az elmúlt években számos vásárló használta sikerrel ekcémára és egyéb bőrbetegségek kezelésére. Webshop kínálatában pedig immáron narancsbőrre, érzékeny-, problémás- és idősödő bőrre is kaphatók különböző termékek, de megtalálhatók kimondottan szoláriumba és a nyári fényvédelemre kifejlesztett hatékony kozmetikumai is. Adrienn a jövőben tovább szeretné bővíteni a készletet: “Szeretném tovább szélesíteni a kínálatot, megismertetni az emberekkel a természet szépítő és gyógyító erejét. További célom, hogy a technológiában is folyamatosan feljebb lépjek. Sajnos úgy látom, egyre több embernek van valamilyen bőrproblémája és tapasztalatból tudom, hogy akár hosszú évekig is eltarthat a kezelés. Ezért szeretnék minél többekhez eljutni és a természet erejével megoldást kínálni számukra“ – mondta végezetül Adrienn.  

Elérhetőségek:

Facebook oldal: QueenBee Slovensko

Instagram oldal: queenbeeslovensko

Webshop: www.queenbeeshop.sk

Top