A Seishin Karate Klub jelenti

Az ifjú karatékák Tarjánban vettek részt a XV. Nemzetközi karate versenyen, ahova két ország (Magyarország, Szlovákia) 41 klubja, és 436 versenyzője nevezett. A viadal a legkisebbek küzdelmeivel kezdődött.

A gyerek 1-es kategóriában Bakoš OrsolyaVirág (Keszegfalva) kiválóan küzdött, mind a három összecsapását megnyerte, így az első helyen végzett. Fodor Gergő (Dunaszerdahely) egy nagyon erős ellenfelet kapott, sajnos nem sikerült túljutnia rajta. Karika Rebeka (Dunaszerdahely) az első két küzdelmét megnyerte, sajnos a döntőben kikapott, így második lett. Trenčík Nikolas (Keszegfalva) hosszabbításban maradt alul első küzdelmében. Bajcsi Adrián (Ekecs) egy nagyon agresszíven küzdő ellenféllel szemben húzta a rövidebbet. Szabó Bálint (Ekel) az első küzdelmét simán nyerte, a másodikat viszont elveszítette.Kósa Tamás (Dunaszerdahely) az első ütközetén még túljutott, de a másodikban egy ponttal alulmaradt a súlycsoport bajnokával szemben. Markovics Ádám (Keszegfalva) szintén hozta  első küzdelmét, de a második csörtében szintén a súlycsoport bajnokától szenvedett vereséget. Győri Gergő Bence (Nemesócsa) az első párosításban alulmaradt. Németh Bence(Ekel) egy hajszállal bizonyult gyengébbnek ellenfelénél. Kovács Kata Zsófia (Ekecs) sajnos a körmérkőzéses lebonyolításban nem tudott győzni. Varga Máté az első küzdelmében szépen gyomorra fogta ellenfelét, a többiben viszont nem volt ennyire sikeres, így harmadik lett.

karate

A klub köszönet szeretne mondani Hupián Krisztinának, Bödők Lórántnak,Kocsis Lászlónak, és a szülőknek a segítségért. A következő megméretetés Ekecsen lesz május 17-én.

(KGD)

Top