A hétvégén óriási nyárindító buli: kezdődik a naszvadi Tűzvirág Fesztivál!

Ismert sztárok és lemezlovasok, környékbeli előadók, képzőművészet, Fesztivál-EXPO, kirakodóvásár, értékes nyeremények.

sajtohir3-tuzvirag

A hétvégén nyárindító óriási buli: kezdődik a naszvadi Tűzvirág Fesztivál! Május 27. és 29. között három színpadon találkozhatsz kedvenceiddel. A SZTÁRFELLÉPŐK között ott lesz az Edda, Rúzsa Magdi, Majka&Curtis, és az Expired Passport.

A koncertek után LEMEZLOVASOK folytatják a bulit: Bárány Attilán kívül DJ Krkan, DJ Koníček és DJ Tygraz áll a keverőpultnál.

A Tűzvirágon találkozhatsz KÖRNYÉKBELI KEDVENCEIDDEL is, hiszen fellép Balla Réka, a 2012-es X-Faktor szereplője; a Komáromi Dixiland Band; az ELÁN Forever; a szőgyéni MadDogX; az ímelyi Gilotin, a naszvadi Hant. Rajtuk kívül koncertet ad Mészáros Tamás, Sukola Tamás és a Dance Stúdió, a Régi csibészek, és a Carson együttes. Ott lesz az idei TAT győztese, Sóki Csilla, és a TAT másik felfedezettje, Bánházi Dóra is. Mindemellett a NÉPMŰVÉSZETI KAVALKÁDON a környékbeli csoportok előadásait hallgathatjátok – nézhetitek meg.

A naszvadi Tűzvirág egyben EGYEDÜLÁLLÓ KÉPZŐMŰVÉSZETI TÁBOR is. Alappillére a Zománcművészeti Seregszemle, amelyre számos országából érkeznek alkotások; és a Képzőművészeti Szabadiskola, amely 10 napra művészteleppé alakítja át a község mindennapjait.

Már csak azért is érdemes ellátogatni hétvégén Naszvadra, mert „FESZTIVÁL EXPO“ néven egy Szlovákiában egyedülálló kiállítást és expo-t tekintsz meg, a legmodernebb fesztivál-, audio- és vizuáltechnikai eszközökkel.

A környék nyárindító legnagyobb buliját a KÉZMŰVES VÁSÁR és a BOROK- ÉS PÁLINKÁK UDVARA teszi teljessé.

És ez még nem minden! Ha szerencséd van, tiéd lehet egy SUZUKI VITARA, egy robogó, vagy egy drága kerékpár. Sőt, ha nem tudsz részt venni a Tűzvirág Fesztiválon, de szívesen szerencsét próbálnál a tombolán, van rá lehetőséged! A nyereményjáték ugyanis független attól, van-e belépőjegyed: a vasárnapi, közjegyző előtt történő sorsolást az otthonodból is végignézheted az interneten.

További információk: www.tuzvirag.sk
Top