Szuper áron bérelhető irodák a volt hajógyár területén

A komáromi Marina Parkot működtető A.I.C. részvénytársaság elnökével, Matej Polákkal beszélgettünk.

 

  • Ezen a héten egy kampányra lehettünk figyelmesek, amelyben az „öreg, hajógyári sirály“ logója alatt új irodahelyiségeket reklámoznak, az ún. Marina Parkban. De mi az a Marina Park?

Adminisztratív-ipari park, amely a volt hajógyár területének nagyjából egyharmadán helyezkedik el. Miután csökkentették a hajógyártást, a park feleslegessé vált, és üresen tátongott. Mi pedig felújítottuk, és elneveztük „Marina Parknak“. Elsősorban a kis- és a középvállalkozók számára ideális. Jelenleg több, mint 20, komáromi és környékbeli cég bérel a megújult parkban gyártó-, raktár- vagy irodahelyiséget. Így aztán a hajógyár elhagyatott területére ismét kezd visszatérni az élet.

 

  • Miben különbözik a Marina Park más adminisztratív-ipari területektől?

Elsősorban: a közlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, ahol a parkolás is problémamentes. Ez a két tény különösen fontos Komáromban, ahová nagyon sokan járnak dolgozni a környező falvakból. A városban számtalan irodahelyiség kiadó, amelyek azonban többnyire egy nagy problémával küzdenek: munkatársaik és ügyfeleik napközben nem tudnak hová parkolni. A Marina Park könnyen elérhető tömegközlekedési eszközökkel (városi, illetve falusi autóbuszjáratokkal), az autóknak pedig mindig van hová leparkolniuk. Másodsorban: a Marina Park hatalmas előnye, hogy az iroda- és gyártóhelyiségek közel vannak egymáshoz, összeköttetésben állnak egymással. Komáromban sok gyártóterem bérelhető – ezekhez azonban nem tartozik egy olyan, színvonalas iroda, ahol méltóképpen lehetne fogadni az üzleti partnereket. Vagy fordítva: az iroda ugyan színvonalas, de túl messze van hozzá gyártás, illetve a raktár. A Marina Parkban mindez együtt megtalálható: első osztályú iroda, mellette a gyártóhelyiség, a raktár vagy a bemutatóterem. Harmadsorban: a Marina Parkban a legalacsonyabbak a bérleti díjak, árainknak Komáromban nincs vetélytársa. Tisztában vagyunk vele, hogy manapság a vállalkozók minden lehetséges módon igyekeznek sprórolni, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ők is jól járjanak. Végül, de nem utolsósorban: a Marina Parknak szép a környezete. Hatalmas, zöldterületet veszi körül: egy rendezett park padokkal, ahol tavasszal, nyáron megpihenhet az ember, de ahol akár elintézhetjük telefonjainkat vagy találkozóinkat is.

 

  • Jelenleg milyen helyiségek bérelhetők a Marina Parkban? A reklámokban elsősorban irodákat hirdetnek, havonta 3,80 euró/m2-ért.

Valóban, most kerültek átadásra felújított irodáink, amelyeket a legmodernebb technológiák segítségével renováltunk. Minden irodához gyors internetkapcsolat, különálló klíma- és biztonsági berendezés tartozik, néhányat mosdókagylóval is felszereltünk. Ezekben a helyiségekben minden új: az ablakok, az ajtók, a parketta, a radiátorok és még a különféle vezetékek is. Mindezt a már említett havi 3.80 euró/m2 -ért kínáljuk, általános forgalmi adó (DPH) nélkül, beleszámítva a rezsi költségeit is. Aki ismeri a helyzetet, az tudja: ilyen olcsón Komáromban nem kínálnak irodákat. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy irodáink felét már ki is adtuk. Természetesen ezen kívül bérbe adunk raktár- és gyártóhelyiségeket is.

 

  • Melyek a jövőre vonatkozó tervei?

Mivel meggyőződtünk róla, hogy a helyes úton járunk, talán már a jövő év tavaszára újabb irodahelyiségeket újítunk fel, hasonló módon. De ez még a jövő zenéje… Egyelőre azt javasolnám az érdeklődőknek, válasszanak a jelenleg bérbe adható helyiségek közül.

További információk: www.marinapark.sk

9

8

7

6

51

43

35

116

26

10

(X)

 

Top