Visszalépésre szólították fel Stubendek Lászlót

Czíria Attila és a mögé felsorakozó 25 koalíciós képviselőjelölt felszólította Stubendek Lászlót, hogy „a komáromi magyarság megosztása és a szavazatmegoszlás elkerülése érdekében“ lépjen vissza a polgármesterjelöltségtől. Stubendek röviden reagált: nem kíván foglalkozni ilyen üzengetésekkel. 

Czíria Attila hangsúlyozta, Komáromnak mindenképpen változásra van szüksége, mivel Anton Marek jelenlegi polgármester gyakorlatilag romba döntötte a várost, semmi sem működik megfelelően. Az Összefogás Komáromért koalíció múlt szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, a károk helyrehozásához egy erős és hozzáértő csapatra van szükség, s a polgármesterjelöltek közül csak Czíria Attilának van csapata. Petheő Attila kijelentette, céljuk Anton Marek leváltása, s a szavazatmegoszlás elkerülése érdekében visszalépésre szólítják fel Stubendek Lászlót. „Lépjen vissza a polgármesterjelöltségtől, és csatlakozzon hozzánk, engedjen utat az összefogásnak és a változásnak.“

Megkerestük a függetlenként induló Stubendek Lászlót, aki röviden reagált a felhívásra. „Furcsának tartom ezt az üzengetést, s nem kívánok vele foglalkozni. A komáromi polgárok majd eldöntik, hogy kit szeretnének polgármesternek“ – nyilatkozta lapunknak.

(cs)

 

A Stubendek függetlenkénti indulását támogatók álláspontjáról itt olvashat, a komáromi választással kapcsolatos információkat pedig itt találja.

Top