Új igazgató a Comorra Servis élén

Komárom. Március 1-jétől Kollár Gábor lesz a Comorra Servis városi vállalat igazgatója. Ő nyerte a pozíció betöltésére kiírt pályázatot, a képviselők többsége is támogatta kinevezését.

Nagy Tamás tavaly május végén távozott a komáromi termálfürdőt, az uszodát, a jégpályát és más városi létesítményeket is üzemeltető társaság éléről, ekkor átmenetileg Bohumír Kóňa, a városi hivatal pénzügyi főosztályának vezetője vette át a Comorra Servis irányítását. Október elsejétől Banai Tóth Pál váltotta az igazgatói poszton, ám csak néhány hétig maradt, mivel a Komáromi Járási Hivatal élére nevezték ki. Így Bohumír Kóňa átmenetileg ismét átvette a városi cég irányítását.

Mostanra viszont lezárult az igazgatói tisztségre kiírt újabb versenypályázat, melyre ketten jelentkeztek. A képviselőkből álló bírálóbizottság 5:2 arányban Kollár Gábor pályázatát ítélte jobbnak. Múlt héten a képviselő-testület mondhatta ki a végső szót az új igazgató személyéről, és a bizottsággal összhangban Kollár Gábor kinevezéséről határozott. Így március elsejétől ő lesz a Comorra Servis igazgatója, remélhetőleg hosszabb időre marad a város szempontjából lényeges feladatokat ellátó cég élén.

Kollár Gábor 2003-ban diplomázott a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem Gazdasági és Menedzsment Karán, ahol vállalatirányításra szakosodott. Azóta több éven át a Nuritech ógyallai vállalatnál üzemeltetési menedzserként, majd a marcelházi McLloyd’s élelmiszeripari cégnél is menedzserként dolgozott.

(cs)

Top