Munkalehetőségek a régióban

Ahogy korábban ígértük, lapunk a komáromi munkaügyi hivatallal együttműködve ezentúl rendszeresen tájékoztat az aktuális állásinterjúkról, melyeket Komáromban szerveznek. Íme, ezekre a szabad állásokra pályázhat a közeljövőben! 

operator

Az állásinterjúk mindegyikére a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületének első emeletén kerül sor – esetenként a 121-es számú kisteremben vagy a nagy ülésteremben. A magyarországi ajánlatoknál minden esetben szükséges a magyar nyelv kiváló ismerete.

Az előző hónapok toborzásainak sikerességével kapcsolatban Ida Janíková munkaügyi tanácsadó arról tájékoztatta lapunkat, hogy a tatabányai, személyautók biztonsági rendszereinek gyártásával foglalkozó Delphi vállalat májusban 24 munkavállalót alkalmazott, júniusban pedig további 17-et vesz fel. A győri Jean Rousseau júniusban 17 érdeklődővel kötött szerződést, a Borg Warner Oroszlánynál pedig 19 jelentkező áll munkába augusztus elsejétől.

A következő interjúra június 26-án, pénteken kerül sor 9 órai kezdettel: a Jasplastik s.r.o. gyártási operátorokat keres galántai munkavégzésre. 100 szabad helyet kínálnak, melynek feltétele a legalább alap- és szakközépiskolai végzettség. A 4 műszakos munka mellett túlóra pénzt, jelenléti prémiumot, és 4,80 euró értékű étkezési jegyeket kínálnak minden ledolgozott műszak után. Az autóbusszal történő szállítást Madarról, Bátorkesziről, Perbetéről, Komáromból, Ógyalláról és Gútáról tervezik.

Június 30-án, 9 órától a nagyölvedi Silvester Urbán vállalat pénzügyi tanácsadókat, közvetítőket, és elemzőket keres. A komáromi járásban 5 szabad helyet kínálnak. Feltétel az érettségi, a szlovák és a magyar nyelv ismerete. A munkahelyek magánvállalkozóknak alkalmasak. A bemutatóra a szlovák nyelvű önéletrajzot is vigyék magukkal!

Július 2-án, 9 órai kezdettel az Addeco Kft. az Audi győri üzemébe toboroz gyártási operátorokat. Feltétel az érettségi, és a pontosság is előny lehet, a fizikailag megerőltető munka azonban inkább férfiak részére alkalmas. Az alkalmazottakat busszal szállítják majd munkahelyükre Komáromból, Csallóközaranyosról, Ekelről, Nemesócsáról, Tanyról, Csicsóról és Komáromfüssről, ingyenesen.

Ugyanezen a napon az Addeco a Nemak Auminium Kft-be is munkatársakat keres 10:30-tól üzemi berendezések és felszerelések kezelésére. Ebben az esetben is feltétel a magyar nyelv kiváló ismerete és a precizitás. A munka inkább férfiak részére alkalmas. Ingyenes autóbusz közlekedést terveznek Komáromból, Csallóközaranyosról, Ekelről, Nemesócsáról, Tanyról és Komáromfüssről.

Július 3-án cseh Gapon Group 9 órától marós, CNC megmunkáló, hegesztő és elektrotechnikusi pozícióba keres embereket azonnali belépéssel. 130 szabad helyet kínálnak: a marós és CNC megmunkálók Tachovban, a hegesztők Prágában, Dobrínban, Benešovban, Kolín Nimburgban, az elektrotechnikusok pedig a plzeni Škodában helyezkedhetnek el, utóbbi esetében 2016 végéig szólna a szerződés. A kínált bér 4-7 euró között mozog óránként pozíciótól függően. A munkáltató szállást és étkezést is biztosít. Szlovák nyelvű önéletrajzát ne felejtse otthon!

Ugyanezen cég operátori munkakörbe is keres munkatársakat, 10:30-tól. Összesen 60 alkalmazottat vennének fel azonnali belépéssel Chodesovban és Plzen-ben, munkaszerződésük 2016 végéig lenne érvényes. A fizikailag nem megerőltető munkáért 4 eurós órabért kínálnak. A munkáltató szállást és étkeztetést is biztosít. Szlovák nyelvű önéletrajzát ez esetben is vigye magával!

Július 8-án, szerdán 9 órától a székesfehérvári Pannonjob Kft. toboroz gyártási operátorokat Komáromban, 10:30-tól pedig Ógyallán. A precizitás itt is előnyt jelent. Az ingyenes busszal történő szállítást Komáromból és Ógyalláról biztosítják majd.

A győri Jean Rousseau Kft. ajánlata az operátori munkakörbe – karóra szíjak gyártására – még mindig aktuális. A munkához magyar nyelvtudás és precizitás szükséges. Az ingyenes utaztatást Komáromból, igény esetén Ógyalláról tervezik. Érdeklődni a munkaügyi hivatal 212 számú irodájában lehet vagy a 035 2 444 304-es telefonszámon.

Július 7-én 9 órától a WHC Kft. a Gestamp Hungária cégnek interjúztat móri munkavégzésre gyártási operátori munkakörbe. Az alkalmazottakat Komáromból, Szentpéterről, Madarról és Bátorkesziről szállítják majd munkahelyükre.

A szabad munkahelyek listája és azok részletei a munkaügyi hivatalban és annak weboldalán – www.upsvar.sk/kn – is elérhetőek.

(sza)

Top