Huszonnyolcezer könyvből válogathatunk a DiderotbanOlvasni, elmerülni egy izgalmas könyvben mindig jó, de legfőbb varázsuk a téli bekuckózós estéknek van. Ilyenkor gyorsabban fogynak az oldalak, hamarabb érünk olvasmányunk végére, és nehezebben mozdulunk ki otthonról. Nem is kell, mert a komáromi Diderot könyvesbolt megújult honlapján, a www.diderot.sk  címen huszonnyolcezer könyv közül válogathatunk.

A rendkívül korszerű, könnyen kezelhető és átlátható weboldalon közel ötven kategóriában keresgélhetünk. Romantikus regények, szépirodalom, Helikon-zsebkönyvek, krimik, urban fantasyk, noir vagy éppen horror bestsellerek, szakácskönyvek, életmód-tanácsadó kiadványok, művészeti kiadványok, mesekönyvek, és még sorolhatnánk. Természetesen gondoltak azokra is, akik jobban szeretik telefonon leadni rendelésüket, így naponta reggel 9-től 17 óráig a 0908 165 852, ill. a (035) 7701 152-es telefonszámon fogadják a megrendeléseket.

A virtuális kosarunkban lévő újdonságokat pedig az ország bármelyik szegletéből, de még külföldről is megrendelhetjük postai szállítással, ami 49 euró felett ingyenes, de besétálhatunk érte a Szent István szobornak szemben lévő Trend épületben lévő egyedi, nyugat-európai színvonalú, ám mégis családias hangulatú Diderot könyvesboltba is.

„A Covid-időszakában egyre többen fedezték fel az olvasás örömét. Az elektronikus könyvolvasók megjelenésekor bizony nem gondoltam volna, hogy egyszer még azt mondhatom, hogy reneszánszát éli a papír alapú könyvek olvasása. Annak érdekében, hogy vásárlóink minél hamarabb hozzájussanak a legfrissebb kiadványokhoz, minden szerdán feltöltjük az árukészletünket. A boltunkban huszonkét-ezer könyv között válogathatnak, de ha esetleg valaki nem találja meg azt a könyvet, amelyre szüksége van, mi egy héten belül beszerezzük” – tudtuk meg Bölcskei Dénestől, aki negyedszázada foglalkozik könyvkereskedelemmel.

A bőség zavarával küszködve néha az ember még saját magának is nehezen választ olvasnivalót – hiszen jó lenne a legújabb sikerlistás könyv is, meg az újra fordított klasszikusokra is kíváncsiak lennénk, de kedvenc írónk legújabb regényének világába is szívesen belemerülnénk –, nem még ajándékkönyvet. Hogy senkit ne érjen csalódás karácsonykor, mert az előző két év tapasztalatai után a vásárlók előrelátón már elkezdték a karácsonyi könyvajándékok beszerzését, a Diderot könyvesbolt 10-15-20-50 euró értékben rendkívül szép és igényes ajándékutalványt is kínál.

„Idén karácsonykor bronz-, ezüst- és aranyvasárnap is nyitva leszünk – tájékoztatott a családi könyvesbolt tulajdonosa. – A rendeléseket, akár a www.diderot.sk, akár a 0908 165 852, ill. a (035) 77 01 152-es telefonszámon, vagy személyesen is, a legújabb újdonságokkal hetente megújuló kínálatunkkal várjuk.”

(x)

Megint divat az olvasás

Top