A pati Wellness a legvonzóbb

A pati Wellness Hotel lett az idei nyár legvonzóbb turisztikai látványossága Nyitra megyében. Idén nyolcadszor hirdették meg a régiós turizmus támogatását célzó versenyt.

bazān-9610-1920x1080

Az EPS ügynökség által meghirdetett versenybe 2017-ben nyolc Nyitra megyei turista­célpont nevezett be, járásunkból a pati Wellness Hotel és a gútai vízimalom is – utóbbi korábban már többször is diadalmaskodott, most a harmadik lett. Szavazólapokon és a világhálón is szavazhattak az emberek, a pati Wellness elsősorban a netes szavazatoknak köszönhetően lett az első.

„Ez bizonyára annak is köszönhető, hogy vendégeink az egész országból, de még Csehországból is érkeznek, vagyis a netes voksolás elérhetőbb volt számunkra” – kommentálta az eredményt Branislav Rybárik, a pati hotel vezérigazgatója. Hangsúlyozta azt is, hogy míg a pati Wellness az elmúlt években inkább a konferenciaturizmusra összpontosított, ma már váltottak, és sokkal inkább a gyermekes családok üdülésére fókuszálnak, különböző családi programokat is kínálva számukra. Hogy ezt jelezzék, hivatalos nevüket is megváltoztatták, mely így hangzik: Family Wellness Hotel & Marina Patince.

A verseny célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a megyében található idegenforgalmi látványosságokra, természeti és kulturális örökségekre, és a térségbe csalogassa a látogatókat.

(cs)

Kapcsolódó cikkek:

Dunamente TDM: 50 ezer euró turizmusra

Kenuval a régió vizein

Csúszdatorony a strandon!

Top