TAT varázs Ifjúságfalván

A múlt hét vasárnapján újra találkát adtak egymásnak a TAT szereplői és rajongói. Sorrendben ez volt a harmadik lehetőség, ahol megmutathatták tehetségüket.

Az eseményre kíváncsi közönséget Szűcs Csilla konferanszié üdvözölte, majd Gönczöl Gabriella, a falu polgármesternője szólt az egybegyűltekhez. A hivatalos részek után elsőként a vendégszereplők léptek színpadra, méghozzá a nagykeszi Pécsi Virág Veronika, a lakszakállasi Zumba Regina és Zumba Karesz, valamint az egyik sorozat énekesnője, Skopp Ildikó. A TAT nyolcadik sorozatának ifjúságfalvai vetélkedését Krnčan Milan és Barthalos Andrea nyitotta meg egy musicalszámmal. Őket követte az Ekecsi lányok formáció Bajcsi Barbara és Kéri Denisa egy lassú szám erejéig. A nagyszigeti Korber Darina és a szentpéteri Moravcsik Veronika ismét remekelt, ezúttal egy jazz elemekkel felturbózott népszerű dalt adtak elő.

tatifjusag
A tánccsoportok közül először a pati Patiki Sisters cowboy-táncát tekinthették meg a nézők, majd ismét az énekesek következtek. A FloDo Duo kettős egy Piramis számmal lepte meg a közönséget. Nagy Szabolcs és Földes Bence, a TAT nagy nevettetői ismét nem tagadták meg magukat. Szintúgy mint a gútai Samballi tánccsoport, akik ezen a napon egy balettszerű előadással rukkoltak elő. S hogy a perbetei Margaret-Junior tánccsoport tarsolyában nem akármilyen produkciók vannak, erről ismét meggyőződhettek a nézők, a Klapka induló és Monti csárdás koreográfiája láttán. A vetélkedő végén a szereplők és a közönség együtt énekelte a TAT  himnuszát. Legközelebb november 9-én  Ekecsen találkoznak a sorozat szereplői és a rajongók.

Pint Sándor

Top