Óriási ketrecharc show Komáromban!Első alkalommal rendeznek MMA-bajnokságot – azaz ketrecharc showt Észak-Komáromban. Az eseményen komáromi és környékbeli profi és amatőr harcosok, valamint a cseh, a szlovák és a magyar sportolók színe-java méri össze erejét. A sztárvendég a bősi Végh Attila lesz, aki a világ második MMA szervezete, az USA-beli Bellator volt bajnoka.

fullsize

A bajnokságra most szombaton, november 5-én kerül sor 18:00 órától a Sportcsarnokban.

„Az MMA nagyjából húsz éve vált elismert sporttá Amerikában, addig csak ketrecharcként, nem hivatalosan működött – mondja az esemény ötletgazdája és fő szervezője, Veselý Tamás, volt bunyós. – A térségben azonban csak mostanában válik egyre ismertebbé. A sportág érdekessége, hogy több küzdősport – a boksz, a birkózás, a jiu-jitsu és a thai boksz – elemeit vegyíti. Ezért a kihívás is sokkal nagyobb: mindegyiket harcmodort ismerni kell, és komolyabb felkészülést igényel.”

plakat

A környéken már mindenhol rendeztek ketrecharc bajnokságot, így Dunaszerdahelyen, Érsekújvárban, Galántán, de Dél-Komáromban is. Csak éppen a mi városunkban nem. „Ezt a hiányt szerettem volna pótolni – mondja Tamás. – A célom egy színvonalas, exkluzív ketrecharc showműsor létrehozása, szép lányokkal, látványos hang- és fényeffektekkel. És persze szép bunyókkal. Erre minden esély megvan, hiszen a környező országok legjobb harcosai mérik össze erejüket.”

Az esten 14 meccset láthatunk, az amatőrök 3 x 3 percben, a profik 3 x 5 percben küzdenek majd egymással. Egy profi K1 küzdelmet is végignézhetünk, egy magyar és egy szlovák versenyző között. A komáromi bunyósok felkészítő edzője Farkas Péter, aki a sportág egyik első, és legsikeresebb képviselője városunkban.

img_8715

A tribünön ülő vendégek részére egy élő adást közvetítő, nagy méretű képernyőteszi teljesebbé az élményt. A VIP vendégek pedig a ketrec körüli asztaloknál helyezkedhetnek el – ennek ára magába foglalja a svédasztalos vacsorát, amit üdítő, bor és pogácsa egészít ki.

img_8579

Az esemény FB-oldala: Cage Fighting Komárno

A jegyek elővételben kaphatók: 
Bella étterem – Komárom
Club Las Vegas – Komárom
Olymp center – Komárom
Coffee Bon – Komárom
Munkagép kölcsönző Boges – Szentpéter
Szicsek pálinka- és borház – Dunaszerdahely

Jegyár elővételben: 6,00 Eur
Jegyár a helyszínen: 9,00 Eur
VIP asztal: 35,00 Eur/személy 

(x)

Top