Nemzetközi női kézilabda torna Naszvadon

Szeptember elején nemzetközi női kézilabdatorna színhelye volt a naszvadi  Vlahy Jenő Sportcsarnok. A rangos eseményen öt csapat képviseltette magát, méghozzá hazai oldalról a Ferplast, az elsőligás Bánovce, valamint három magyarországi együttes, a Tatabánya, a Tata, és az Örkény kézilabdagárdája.

A naszvadi/ímelyi lányok a tatai nőkkel kezdtek, és egy értékes döntetlen csikartak ki, mint utóbb kiderült ez volt az egyetlen pontvesztésük a torna során. A második mérkőzésükön szoros küzdelemben egygólos győzelmet arattak az igen jó játékerőt mutató bánovceiek ellen. A további két találkozón is hozták formájukat a hazai lányok, és az Örkényt négy, míg a Tatabányát öt góllal győzték le, és mivel a nagy rivális Bánovce is egyszer a legyőzőttek sorsára került, így a Ferplast csapata lett a tornagyőztes. Ez a szombati kézilabdanap jó felkészüléssel szolgált a bajnokságra készülő naszvadi/ímelyi lányoknak.

Naszvad Imely
Eredmények:
Ferplast – Tata 15-15, Bánovce -Örkény 21-14, Tatabánya – Tata 17-24, Ferplast – Bánovce 18-17, Örkény -Tatabánya 18-12, Bánovce – Tata 16-15, Ferplast – Örkény 20-16, Örkény -Tata 17-23,Tatabánya -Bánovce 16-25, Ferplast – Tatabánya 23-18.

-pint-

Top