Munkalehetőségek a szomszédban

Májusban több magyarországi gyárba is toboroznak munkaerőt, így Dél-Komáromba, Tatabányára, Oroszlányba és Nagyigmándra. Az állásinterjúkra az észak-komáromi munkaügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületében kerül sor.

byd

Május 17-én, szerdán 13 órától az Alumetal Group Kft. dél-komáromi gyárába keresnek munkaerőt, gépkezelő, villanyszerelő, biztonsági technikus és válogató operátor pozíciókba. Nehéz fizikai munkáról van szó, ezért elsősorban férfiak jelentkezését várják. Fontos a pontosság, precizitás. Ingyenes buszos közlekedést Komáromból és Marcelházáról, igény esetén más környékbeli településekről is biztosítanak.

Május 19-én a Prohuman 2000 állásközvetítő vállalat két állásinterjút tart. 9.30-tól gyártási operátorokat keresnek dél-komáromi, tatabányai és oroszlányi munkahelyekre. Ugyanezen a napon 10.30-tól a BYD elektromos buszgyár dél-komáromi üzemébe keresnek összeszerelő, illetve fényező technikusokat. Itt feltétel az autószerelő, fényező, autóelektronikai műszerész, lakatos vagy karosszérialakatos végzettség, egyúttal az autóiparban szerzett tapasztalat is. Több településről is különbusszal szállítják a dolgozókat.

Május 26-án 9.30-tól az ADECCO állásközvetítő ügynökség toborzására kerül sor. A Plasticast nagyigmándi gyárába, illetve a BorgWarner oroszlányi üzemébe keresnek operátorokat, marósokat. Nagyigmándra inkább női munkaerőt keresnek – a dolgozókat busszal szállítják Keszegfalváról, Martosról, Csallóközaranyosról, Izsáról és Komáromból. Az oroszlányi üzembe pedig Bátorkeszi, Madar, Marcelháza és Komárom (Gyulamajor is) érintésével jár céges buszjárat.

(d)

Top