Munkalehetőségek

A komáromi munkaügyi hivatal ismét tájékoztatta lapunkat a közreműködésükkel zajló munkaerőtoborzásokról.

tatab

Az alábbi állásinterjúkra – egy kivételével – a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületének első emeletén kerül sor. Egy toborzás helyszíne a gútai hivatal, ezt külön jeleztük. A magyarországi ajánlatoknál a magyar nyelv ismerete feltétel.

Február 11-én, csütörtökön 10 órától Biatorbágyra keres CNC gépkezelőket a Scanfil Kft. Feltétel a műszaki középiskolai végzettség, a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny. A munkáltató biztosítja az ingyenes buszos közlekedést.

Február 12-én, pénteken 9 órától Pannonjob Kft. munkaerőközvetítő ügynökség állásinterjújára kerül sor, melynek során a tatabányai Sanmina gyárba toboroznak dolgozókat. Gyártási operátorokat, technikusokat és raktárosokat vennének fel. Tizenkét órás műszakokban történik a munkavégzés, két munkanapat két szabadnap követ. Ugyanezen a napon – február 12-én – nemcsak Komáromban, hanem 2 órával később, délelőtt 11-től a gútai munkaügyi hivatalban is toboroznak az említett tatabányai munkahelyekre. A dolgozókat szállító ingyenes buszjáratokat Komáromból és Gútáról is biztosítanák.

Február 16-án 10 órától észak-komáromi munkahelyre is toboroznak 5 főt, ügyfélkapcsolati munkatárs, illetve fiókvezető pozíciókba. Feltétel a közgazdasági irányultságú középiskolai vagy főiskolai végzettség, a szlovák és magyar nyelvtudás, továbbá az alapvető számítógépes ismeretek – Word, Excel.

A felsorolt állásinterjúkról, illetve egyéb munkalehetőségekről további információk érhetők el a komáromi munkaügyi hivatal honlapján – www.upsvar.sk/kn –, de az álláskeresők személyesen is érdeklődhetnek a hivatalban.

(d)

Top