Munkaerő-toborzások Komáromban

Jövő héten folytatódnak a komáromi munkaügyi hivatal által szervezett állásinterjúk, melyeknek helyszíne a hivatal Megye utcai épülete – vagy a 121-es terem, vagy a nagy ülésterem.

tatab

Október 17-én, hétfőn 10 órától a Pannonjob Kft. ügynökség toboroz dolgozókat a Sanmina tatabányai gyárába. Gyártási operátorokat, összeszerelő munkásokat, minőségellenőröket és raktárosokat keresnek. Minimális követelmény az alapfokú végzettség, a magyar nyelvtudás, fontos a pontosság, precizitás. A dolgozók buszos szállítását Komáromból biztosítják.

Október 18-án, kedden 10 órától a Galántai járásban található üzemekbe toboroznak, összesen 30 alkalmazottat. Az EUROTRADE.SK ügynökség Vedrődre (Voderady) gyártási operátorokat és jogosítvánnyal rendelkező targoncásokat keres, a céges busz Komárom, Keszegfalva, Gúra, Ifjúságfalva útvonalon szállítja majd a munkásokat. Galántára ugyancsak operátorokat és targoncakezelőket toboroznak, a dolgozók szállítását Komáromból, Ekelről, Megyercsről, Keszegfalváról és Gútáról tervezik. Gányra raktárosokat keresnek, a buszjárat Komárom-Keszegfalva-Gúta vonalon közlekedik.

Október 20-án, 10 órától a nagyszombati ŽOS Trnava állásinterjújára kerül sor, hegesztőket és elektroműszerészeket keresnek. Előbbi pozíció esetén a jelentkezőnek rendelkeznie kell hivatalos CO2 vizsgával, érvényes STN ISO 9606-1: 135 P FW, BW, T FW, BW igazolással. Elektroműszerésznek a szakirányú középiskolai végzettséggel rendelkezők, illetve abszolvensek jelentkezhetnek. A munkáltató szállást biztosít, és havi 118 euróval járul hozzá a szállás költségeihez – a dolgozóknak így csupán havi 32 euróba kerül a szálló.

(d)

Top