Megnyitott a jégpálya és a szauna

Komárom. Múlt pénteken elrajtolt a téli szezon a jégpályán, ahová legalább két hónapon át várják a korcsolyázni vágyókat. Megnyílt az új önkiszolgáló szauna is a Holt-Vág partján – gyönyörű panorámával, zuhanyzóval csalogatja az érdeklődőket, akik a forró gőzből kilépve a tóban hűthetik le magukat.

December 1-jétől látogatható a komáromi műjégpálya, mely hétköznaponként 8 órától 17:30-ig, szombaton 10 és 13 óra, valamint 14 és 19 óra között, vasárnap és ünnepnapokon pedig 10 és 13 óra, valamint 14 és 17:30 között tart nyitva. Ezenkívül jégkorongozásra is kibérelhető a nyitvatartáson kívüli időszakokban.

Egy egyszeri belépő felnőtteknek 6 euróba, gyerekeknek, nyugdíjasoknak és fogyatékkal élőknek 3,50-be kerül. Tíz belépésre jogosító bérletek is válthatók, korcsolyák bérelhetők. További részletek az üzemeltető Comorra Servis városi cég weboldalán olvashatók.

Megnyitotta kapuit az új, önkiszolgáló szauna is a Holt-Vág partján, a csónakkölcsönző területén. Az érdeklődők a szaunát a comorraservis.sk honlapon megadott módon bérelhetik ki – első lépésként egy online űrlapot kell kitölteni. A foglalást 48 órával korábban kell bejelenteni, illetve a rezervacia@comorraservis.sk és a 0901 704 652-es telefonszámon lehet érdeklődni munkaidőben. A szauna használatának szabályairól és feltételeiről emailben tájékoztatják a jelentkezőket.

Egyszeri szaunázás időtartama 2 és fél óra, hét közben 15 órától 20:30-ig vehető igénybe a szolgáltatás, hétvégén 9 óra és 20:30 között, összesen 4 turnusban. Egyszerre legfeljebb hat fő használhatja a szaunát, a bérlés díja 40 euró.

(d)

Top