Magyar állásbörze Komáromban

Május 6-án, pénteken 9 órától 14 óráig állásbörzére kerül sor a Selye János Egyetem főépületében, ahol magyarországi munkáltatók mutatkoznak be és kínálnak szabad állásokat, elsősorban a dél-komáromi ipari parkban megtelepedett üzemekben.

Idén is megrendezi a Magyar Nap elnevezésű állásbörzét az észak-komáromi szociális, munka- és családügyi hivatal az EURES hálózattal együttműködve. A rendezvényre a Selye János Egyetem Konferencia-központjában (Várút 2. – a központi erőd és a városi rendőrség épülete között) kerül sor május 6-án, 9 órától 14 óráig.

Magyarországi munkáltatók mutatkoznak be, elsősorban a dél-komáromi ipari park gyárai és vállalatai, de néhány más vállalat is a Duna túloldaláról. Több mint 425 szabad állást kínálnak, mintegy 28 pozícióban (fizikai munka mellett szellemi munka is). A cégek, állásközvetítő ügynökségek és a hivatal munkatársai széles körűen tájékoztatnak a magyarországi munkalehetőségekről, körülményekről, egyúttal tanácsadást is nyújtanak a középiskolák és egyetemek végzős diákjai számára.

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak, a belépés díjtalan. A látogatók kisebb csoportokban léphetnek be félóránként, 9:15-től, hogy ne torlódjanak fel az emberek az egyes standoknál, és nyugodtan beszélgethessenek a munkáltatókkal. Bővebb információk az eures.sk weboldalon.

(d)

Top