Küldjenek gyerekrajzokat!

Idén is olvasóink segítségét kérjük a jövő évi Delta-naptár elkészítésében. Ezúttal a gyerekekét. Évszakok régiónkban címmel rajzpályázatot hirdetünk alapiskolásoknak és ovisoknak. A legszebb alkotások bekerülnek a naptárba, de kisebb díjakra is számíthatnak a gyerekek.

fff

Évszakok régiónkban címmel hirdetünk rajzpályázatot 3 és 15 év közötti gyerekek számára. Olyan rajzokat, festményeket várunk, amelyekben megjelenik egy-egy évszak, és külön értékeljük, ha az alkotás régiónkhoz kötődik – például egy ide köthető jellemző tevékenység, folyó, táj, élővilág, építmény által.

A rajzokat november 15-ig várjuk szerkesztőségünkbe – akár személyesen behozva, akár hagyományos postával küldve, a Ferencesek utcája/Františkánov 22. – 945 01 Komárno címre, vagy éppen beszkennelve, elektronikus formában a deltakn@gmail.com címre. Kérjük, adják meg a kis pályázó művész nevét, lakhelyét és életkorát is.

A legjobban sikerült rajzokat közöljük 2018-as naptárunkban, melyet idei utolsó számunkhoz csatolva kapnak meg olvasóink. Sőt, apró ajándékra is számíthatnak a rajzpályázatba bekapcsolódó gyerekek.

Ovisok, iskolások, festésre és rajzolásra fel!

Delta szerkesztőség

Top