Komálom: 8 helyszínen közel 80 program

Sokszínű rendezvénysorozatot ígér a IV. Komálom Gyerkőcfesztivál május 27-én, vasárnap. Lesz gyermeknapi véradás, kiszínezik a # Hello Komárom feliratot, fellépnek a Kicsi Hang és az Estendøn együttesek. A szervezők a múlt szerdán ismertették a részletes műsort.

KoM-íLoM-403

Kiss Réka, az eseményt szervező Villa Camarum Polgári Társulás ügyvezetője elmondta, azt szeretnék, hogy a családok különböző korú gyermekei találjanak maguknak megfelelő programot a pazar kínálatból, és az egész család jól szórakozzon.

Sokol Erika, a Szabadidőközpont igazgatónője elárulta, retro-játékokkal készülnek, melyek végén ajándék várja a minden pontot teljesítő játékosokat. Vágó Gyöngyi, a Művészeti Alapiskola igazgatóhelyettese arról számolt be, hogy zene, tánc és képzőművészet tagozataik is megjelennek a fesztiválon.

COVER_photo_Komálom2018

Horváth Krisztina a Dél-Komáromból érkező résztvevőket mutatta be. Urbán Péter, a Tandem szervezet vezetője tudatta, családi vetélkedőt terveznek, valamint hangsúlyosan foglalkoznak majd a természeti és környezettudatossággal. Hanusz Szilvia, a Villa Camarum PT tagja a természettudományos élményeket ígérő Kalanddobozról és az Arriva cég gyerkőcbuszáról beszélt.

Szabó Katalin kiemelte, az idén hagyományos mesterségek eredeti művelőivel is találkozhatnak a kézművesség iránt érdeklődők. Marosi Martina és Gyurcsis Stefi a Villa Camarum-stábból pedig megígérték, tanácsot is adnak majd az apróságoknak, mit festessenek az arcukra.

komalom

A IV. Komálom Gyerkőcfesztivál részletes műsora már elérhető az interneten. A szervezők a műsorváltozás lehetőségét fenntartják, és ezúton is arra kérik az autóval érkezőket, hogy a vár melletti nagy parkolót használják.

B. J.

Top