Indul a Komáromi Nyár

Idén már másodszor kerül megrendezésre a Komáromi Nyár elnevezésű programsorozat. A szervezők minden hétvégén igényes műsorokkal, családi programokkal, finom borokkal és remek hangulattal várják a kikapcsolódásra vágyókat.

Július 8-án, pénteken este 20:30-kor a Tiszti Pavilon udvarában felállított kisebb színpadon lép majd fel a magyarországi Retroller együttes. A csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit adja elő, de saját dalaik közül is válogatnak majd.

komnyar_Jakab_Istvan_kepe

Július 9-én, szombaton szintén a Tiszti Pavilon udvarában a családi programok délután 4 órától indulnak. Két ugrálóvár is a gyermekek rendelkezésére áll majd, ezenkívül pedig a Komáromi Animátorok és a Komálom Gyerkőcfesztivál képviselői tesznek majd arról, hogy senki se unatkozzon. A Menház Praliné Cukrászda és az F&K Pékség is tiszteletét teszi: a kicsik legnagyobb örömére lesz süteményfestés és sütögetés is. Természetesen idén is lesz Ringató, az első mindjárt ugyanezen a napon. Süll Kinga 17:00-ra várja a legapróbbakat szüleik társaságában.

Az esti programban a Borterasznál 20:30-tól a GABRIEL JONÁŠ & FRIENDS FEAT. HANKA GREGUŠOVÁ elnevezésű pozsonyi együttes biztosítja a minőségi szórakozást.

Július 10-én, vasárnap este a nagy sikerű Lehár Nyár második koncertje zárja a hétvégét. A Klapka téren este hétkor a Borostyán együttes lép fel.

Top