Felújítások Megyercsen

Megyercsen a felújítások nagy részét önerőből kénytelenek megoldani. Az önkormányzat és a képviselők tudják, hogy kisebb beruházásoknál, felújításoknál csakis magukra számíthatnak.

Megyercs felújítások

Legutóbb az alapiskola került sorra, ahol a lépcsőket csempézték le. Ezeket a munkálatokat Fördős Attila és csapata végezte el. Az óvodában elkezdték a kerítés renoválását, ezenkívül a hintákat és a kis házikó tetejét is rendbe hozták. Ezen a területen Balogh Zoltán alpolgármester csapata munkálkodott. A helyreállítások a helyi parkban is folytatódtak, ahol a mászóka tetejét, a hintákat, a padokat újították fel Beke Gábor és alakulata jóvoltából. A rekonstrukciós feladatok kiterjedtek a temetőre, a Boschán kastély környékére, ahol többek között a padokat renoválták. Itt főleg a közmunkások jeleskedtek.

Felújítás Megyercs

Molnár Zoltán polgármester elmondta, természetesen az elkövetkezendő időkben további feladatok is megoldásra várnak, de mint minden ilyen felújítás, ez is pénzfüggő. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben sikerül majd elkülöníteni némi anyagi eszközt a további felújítások elvégzésére.

Kép és szöveg: -pint-

Top