Egy második, két harmadik helyKarate. A Corvin HE két harcosa, Kurucz Mário és Horváth Christopher Horvátországban, Slavonski Brod-ban vett részt a 21. MEMORY KARATE CUP versenyen. A fiúk derekasan megállták helyüket.

Kurucz Mário katában (formagyakorlat) 10-11 éves korosztályban bronzérmet szerzett, kumiteban pedig szintén a harmadik helyet csípte el. Horváth Christopher kumiteban, 10-11 éves korosztályban (42 kg-ban) a második helyezést érte el. Mindkettejüket Samu István és Samu Lóránt készítette fel.

karatekepek
Bogárová Dominika aranyérmes

Múlt szombaton Galántán rendezték a szlovák karate kupa első fordulóját, melyen a gútai Taiyósok is részt vettek.  A verseny az Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatának egyike is volt, tehát minden szempontból fontosnak bizonyult számukra. Jóba Attila és Bogárová Dominika még mindig versenyben vannak a kijutásért, hiszen mindketten remekül teljesítettek! A megmérettetés nemcsak a minőségi konkurencia miatt volt nehéz, de néha „széllel szemben” is harcolniuk kellett. A körülmények ellenére három dobogós helyezést is sikerült begyűjteniük. Bogárová Dominika aranyérmet nyert, míg Jóba Attila egy ezüsttel, Forró Réka Dorina pedig egy bronzéremmel lett gazdagabb. A klub beszámolója szerint minden résztvevő hozta a „kötelezőt”.

(KGD)

Top