Az internet legyen gyors és megbízható

Az internet vadiúj szerepet és az eddigieknél is nagyobb jelentőséget kapott a COVID-19 világjárvány idején. Mária szavainál pontosabban talán nem is lehetne leírni: „Mindeddig jóformán csak a szórakozás, a közösségi oldalak és információkeresés miatt volt internetünk. Azután viszont, hogy otthon ragadtunk, a gyermekeknek már az oktatás miatt is szükségük volt rá. Szerencsére én is otthon maradhattam velük, a home office viszont azt jelentette, hogy internetre nekem is szükségem volt a munkám során.“

Ezek a változások a magasabb minőség iránti elvárásokat is magukkal hozták, elsősorban, hogy minél megbízhatóbb legyen az internetkapcsolat. Végleg megszabadulva attól, hogy „kiessen“ az internet a legrosszabb pillanatokban, mondjuk egy online óra alatt, vagy egy fontos tárgyaláson. Emellett szükség van a megfelelő sebességű adatáramlásra, hogy egyszerre minél több eszközön lehessen használni, problémamentesen. Mária esetében ez legalább három számítógépet jelentett.

„A legmagasabb minőséget az ún. optikai hálózat biztosítja, melyet sikerült kiépítenünk Komáromban az elmúlt tíz év alatt. Ezzel 1 Gbit/s. adatfolyamot tudunk biztosítani, ami a szlovákiai háztartások számára elérhető legmagasabb. A SWAN emellett az egyik első cég volt, aki nagy sebességű vezeték nélküli internetet, vagyis LTE hálózatot kínált. Ez szintén magas minőséget tud biztosítani olyan helyeken, ahol még nem áll rendelkezésre optikai kábel“ – mondta a SWAN igazgatója, Verešvársky Stanislav.

A SWAN már több mint 20 éve biztosítja a felhasználók számára a minőségi telekommunikációs szolgáltatásokat és a szlovákiai vállalatok második legnagyobb szolgáltatója is egyben. Az országban egyedüliként képes felvenni a versenyt a három nagy, nemzetközi szolgáltatóval. „Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és az új kihívásokra, így a biztonsággal kapcsolatos dolgokra is figyelünk. Fontos hozzáfűzni, hogy szlovákiai cégként a jutalék nem megy külföldre, helyette a hálózatunk fejlesztésére fordítjuk“ – mondja az igazgató, majd hozzátette: „Ezen felül nagy jelentőséggel bír az is, hogy Komáromban és környékén egy rendkívül megbízható partnerre találtunk a SWAN KN s.r.o., és ügyvezetőjük, Kojnok Dušan személyében. Kollégájával, Baranyay Ladislavval kiismerik magukat a régióban és tisztában vannak az itt élők igényeivel. Ők egy olyan partner, akire mindig lehet számítani.“

Az internet mellett a SWAN a szórakoztatást is biztosítja a minőségi TV-csatornákkal. Az ügyfelek ezt külön, vagy a DUO csomag részeként, internettel együtt is kérhetik. A számos szlovák, magyar és nemzetközi csatorna mellett a SWAN digitális adása archiválást és az adás feljátszását is lehetővé teszi. Továbbá, azok számára, akik például Samsung vagy LG okostévével rendelkeznek, a SWAN GO applikáció egyenesen a készülékre is telepíthető. A felhasználók az applikáció segítségével így egyszerűen kapcsolgathatnak a csatornák között, kezelhetik az archívumot, játszhatják fel kedvenc műsoraikat vagy filmjeiket és használhatják ki a lehetőségek teljes tárházát.   

„A SWAN GO az LG és Samsung televíziók rendszere mellett az Apple TV-ken és Android TV-ken is tökéletesen működik. A felhasználók ráadásul a SWAN GO tévét akár az Android vagy iOs operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonjukra, vagy tabletjükre is telepíthetik. Így bárhol és bármikor követhetik kedvenc műsoraikat“ – mesélt az újdonságokról Mrva Ján, a SWAN lakossági értékesítési igazgatója.

A SWAN GO több mint 100, köztük számos magyar nyelvű tévécsatornát kínál HD és SD minőségben. A SWAN GO alapcsomag már 3,99€ havidíjért elérhető és magába foglalja az összes előnyt, köztük az okostévékre telepíthető applikációt és a klasszikus set-top boxot is.

De mi kelti fel legjobban a komáromiak figyelmét? A Belső körút 49. szám alatt található SWAN központban kerestük erre a választ: „Nagy az érdeklődés a DUO csomagunk iránt, mely egy csomagban, kedvező áron foglalja magába az optikai internetet és a digitális televíziózást – mondta el Lucia. A helyiek körében szintén nagyon keresett a magyar nyelvű csatornákat tömörítő csomag. A magyar csomag 31 csatornát tartalmaz, köztük zenés és sportcsatornákat is.“ Lucia szerint épp ezek örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. A kellemes környezetben található komáromi SWAN központ alkalmazottai szeretettel várják jövendőbeli ügyfeleiket. A szolgáltató profi csapata örömmel válaszol nem csupán az internet, a televízió és a vezetékes telefon, de partnerük, a 4ka mobilszolgáltató ajánlataival kapcsolatban felmerülő kérdésekre is. A SWAN központ munkanapokon 8 órától 16:30-ig látogatható.

(X)

Top