Alakul a Komáromi Napok programja

„A Komáromi Napok az elmúlt két évben, amióta átvettük a szervezést Kovács György kollégámmal, területileg már nem képes nagyobbra nőni, ezért a minőségre összepontosítunk” – mondta el lapunknak Ferenczi Zsolt, az eseményt szervező Komáromi Városszépítő Egyesület PT tagja az április 26. és 28. között 28. alkalommal megrendezésre kerülő városi fesztiválról.

56268577_2286157568293347_7501007438678589440_n

Ami a zenei felhozatalt illeti, ügyeltek arra, hogy a város legjobb zenészei is ott legyenek a színpadon, egyaránt fellépjenek a fiatalok és az idősebbek kedvencei.

„Április 26-án, pénteken Emmer Péter lemezbemutató koncertje lesz a nagyszínpadon, majd Lukáš Adamec szórakoztatja a közönséget, az estet pedig az Ismerős Arcok zenekar fellépése zárja” – árulta el Kovács György, a másik főszervező.

Április 27-én, szombaton egész nap programokkal várja a gyermekeket a Komáromi Napocska a Tiszti pavilon udvarában. A nagyszínpadon előbb a Queen Show, majd a Hodek Dáviddal és csapatával fellépő Nerieš nevű rapduó látható, hallható. Utánuk következik a Margaret Island koncertje, majd buli kezdődik az LGT Revival Band zenéjére, kifulladásig.

Április 28-án, vasárnap a Phoenix RT lép fel. A csallóközcsütörtöki bandát Peter Cmorík követi. Végül Bikini-koncert lesz – sorolták a szervezők.

Ahogy tavaly, idén is három napban sűrűsödik össze a Komáromi Napok fesztiválprogramja, azonban ezen túl is számos programra és rendezvényre kerül sor Észak- és Dél-Komáromban. Nem lesz hiány minőségi finomságokban, neves kézművesek várhatók. Lesz Borok Utcája, a vendég borvidék Etyek lesz. A főszponzor, a Heineken kézműves söröket hoz, és az idén is készíthetünk fotókat a Komárom felirat előtt. Nem marad el a két városrész közötti hagyományos futóverseny, a város szervezésében Öregvár napot is rendeznek, a ReBoot számítógépes szaküzletnek köszönhetően pedig 4 napos retro videójáték party is lesz. A szervezők jövő héten részletesen tájékoztatnak a fesztivál és a kapcsolódó rendezvények programjáról. Ezt – ahogy mindig – most is közöljük a Deltában.

(báj)

Top