Nyerjünk közösségi kertet a Timóteus-háznak!

Komárom. Kétszázezer eurót oszt szét az Általános Hitelbank Alapítványa – Nadácia VÚB az ország 8 megyéjének egy-egy legjobb pályázatára. A pénzügyi intézet által szeptemberben meghirdetett felhívásra mintegy 400 projekt érkezett.

timoteus

Az illetékesek ezekből választottak ki megyénként 8-at. A 64 projektre, köztük a KompAkt nonprofit szervezet Második élet – Druhý život elnevezésű pályázatára, december 9-ig, jövő vasárnapig lehet szavazni az alapítvány honlapján.

Amennyiben elnyerné az alapítvány 10 ezer eurós támogatását, az októberben alakult KompAkt nonprofit szervezet, amely a református egyház égisze alá tartozó Timóteus nonprofit szervezettel közösen pályázik, a Timóteus-ház idősek otthona mellett létrehozná a régió első, 50 négyzetméteres közösségi kertjét.

A szavazás egyszerű, csupán néhány másodpercet vesz igénybe, telefonos regisztrációhoz kötött. Egy telefonszámról egy szavazat adható le. A vasárnapig tartó szavazás népszerűsítésébe a Žihadielko pre Komárno Facebook-csoport is bekapcsolódott.

(d)

Kapcsolódó cikkeink:

Májusban nyílik a Timóteus-ház

Kik költöznek a Timóteus-házba?

Top