Hiánypótló szakok a Selye Egyetemen

A gödöllői Szent István Egyetemmel közösen vidékfejlesztési, míg a budapesti Corvinus Egyetemmel karöltve Kereskedelem és marketing szakot kezd a 2018/2019-es akadémiai évben a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Kara.

selyeborito

A közös képzésekben résztvevők tanulmányaik sikeres teljesítése után mindkét egyetem oklevelét kézbe vehetik. A hiánypótló szakokra június 30-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

A vidékfejlesztési, újonnan akkreditált alapszintű tanulmányi programon a képzés három és fél éves. Az ott végzett szakembereknek módjukban áll majd a termelésben, a logisztikában vagy az agrárturizmusban is elhelyezkedni.

A kereskedelem és marketing szak is hiánypótló. Szlovákiában magyar nyelven egyedül a Selye János Egyetemen szerezhetnek képesítést ebben a szakirányban. Időtartama három és fél év, mely során a hallgatók szlovákiai és magyarországi tanároktól kapnak nemzetközileg elismert tudást. A tanulmányi programmal az egyetem nem titkolt célja, hogy nemzetközi szintű közgazdász-utánpótlást neveljen Szlovákiában.

d

Top